Cannabis Seeds van Seed City Канабис Семена van Seed City 大麻 种子 从 Seed City 大麻 種子 從 Seed City カ ン ザ ス 種子 か ら Seed City เมล็ด พันธุ์ กัญชา จาก Seed City Hij geeft aan dat hij Seed City is Semena konopí z Seed City Cannabis Frø van Seed City Cannabis Seeds van Seed City Kannabiksen siemeniä Seed City Graines de cannabis de Seed City Cannabissamen von Seed City Σπόροι κάνναβης από Seed City קנאביס זרעים מ Seed City Semi di cannabis da Seed City 대마초 씨앗 부터 Seed City Kanapių sėklos iš Seed City Cannabis frø fra Seed City Semillas de marihuana de Seed City Cannabis frön van Seed City Seed City gelen kenevir tohumu

Goedkope discrete levering bij alle bestellingen! Enorme selectie, kleine prijzen!

Kera Seeds 25% Sale! eindigt
 
Zaad
Keuzeschakelaar
Prijs
fokker
    + Bekijk alle fokkers
      zaad Type
        + Bekijk alle zaadsoorten
          Beschikbaar als Single Seed
            + Alles bekijken als losse zaden
              verkoop Item
                + Alle verkoopartikelen bekijken
                  Populairste Seeds
                    + Bekijk de meest populaire zaden
                      Bloeitijd Type
                        + Bekijk alle soorten bloeiperiode
                          Indica / Sativa
                            + Bekijk alle Indica / Sativa's
                              cannabinoïde Profiel
                                + Bekijk alle Cannabinoid-profielen
                                  Leefomgeving
                                    + Bekijk alle omgevingen
                                      Kracht
                                        + Bekijk alle sterke punten
                                          Opbrengst
                                            + Bekijk alle opbrengsten
                                              indoor Hoogte
                                                + Bekijk alle indoorhoogtes
                                                  ervaring is vereist
                                                    + Bekijk alle vereiste ervaringen
                                                      taaiheid
                                                        + Bekijk alle winterhardheid
                                                          stamtype
                                                            + Bekijk alle soorten spanning
                                                              medische Stammen
                                                                + Bekijk alle medische spanningen
                                                                  Cup Winner
                                                                    + Bekijk alle bekerwinnaars
                                                                      Indoor Bloeitijd
                                                                        + Bekijk alle bloeitijden binnenshuis
                                                                          Outdoor Harvest Time
                                                                            + Bekijk alle buitenoogsttijden
                                                                              Geur / Smaak
                                                                                + Alles bekijken Smell / Tastes
                                                                                  Voorraad
                                                                                    + Bekijk alle voorraadbeschikbaarheid
                                                                                      Totaal producten: 6309

                                                                                      We zijn tijdelijk gesloten terwijl we onze orderachterstand inhalen. Onze excuses voor het ongemak, maar we zijn beperkt in het aantal bestellingen dat we in de huidige omstandigheden kunnen verwerken. We verwachten te heropenen op 21 januari.

                                                                                      Ik schrijf nooit beoordelingen omdat ik te lui ben, maar ik moest wel met deze service. Meestal krijg ik klonen van dispensaria hier waar ik woon. Nooit zaden willen kopen omdat ze veel te veel waren? MARIJUANA ook knipoog ???? maar niet tegen die prijzen, dus ik bleef bij klonen. Maar ik deed op een dag een nieuwe zoekopdracht en vond deze site en zag de prijzen en was als een hel, nee, het kan geen oplichterij zijn. Maar ik moest het proberen, dus ik bestel een kleine hoeveelheid van 6 items voor slechts $ 17 plus $ 10 voor verzending. Nou, ik kreeg binnen 3 uur 48 e-mails waarin stond dat ze mijn bestelling hadden ontvangen en deze zal binnenkort worden verzonden, zodat ik me een stuk beter voelde, het was geen oplichterij binnen 9 DAGEN VANAF MIJ MIJN ITEMS BESTELDE IK HEB ZE. Ik ben verdomd bijna flauwgevallen, ik woon in Californië, de VS en kreeg mijn pakket 9 dagen na betaling met bitcoin. Dus ik draaide me om en vandaag heb net een grote bestelling geplaatst en zal nu bij hen bestellen en ik vergat bijna deze keer toen ik bestelde dat ik 2 gratis zaden kreeg van mijn keuze mix en match ..... Als ik 20 sterren zou kunnen geven? ? Ik zou. Ik weet dat dit klinkt alsof ik voor hen werk, maar dat weet ik niet. Ik was gewoon verbaasd over hoe snel en betrouwbaar de service van een geweldig bedrijf is.
                                                                                       
                                                                                      Datum van verzending: 29 2020 september
                                                                                      Geplaatst door: Arestes
                                                                                      OMG Ik heb deze bestelling net een week geleden geplaatst en mijn zaden zijn hier al tijdens een pandemie. Jullie zijn mijn nieuwe # 1 bron voor zaden. Goed gedaan.
                                                                                       
                                                                                      Datum van verzending: 24 2020 september
                                                                                      Geplaatst door: Claude
                                                                                      De beste website om zaden van geweldige deals te kopen en biedt zeer behulpzaam personeel en de mogelijkheid om zoveel losse vrouwelijke zaden te kopen waar de meeste andere plaatsen volledige pakketten verkopen.
                                                                                      Geweldige levering kwam in een onopvallende dvd-doos
                                                                                       
                                                                                      Datum van verzending: 21 2020 september
                                                                                      Geplaatst door: Stuart
                                                                                      Australië
                                                                                      https://www.seed-city.com/?aff_id=850
                                                                                      Van bestelling tot bonen in hand- 2 weken! 14 dagen precies.
                                                                                      Beste prijzen! Beste klantenservice! Geweldige reactietijd! Heel blij. Zal binnenkort een nieuwe bestelling plaatsen, hoop ik.
                                                                                      bedankt, Yall!

                                                                                      LilSquaw79
                                                                                       
                                                                                      Datum van verzending: 17 2020 september
                                                                                      Geplaatst door: Desiree Harper
                                                                                      Verenigde Staten
                                                                                      geweldige ervaring met seedcity A + zeer sterk aanbevolen service ......
                                                                                       
                                                                                      Datum van verzending: 06 2020 september
                                                                                      Geplaatst door: marc strongbear
                                                                                      aardebewoner, uk
                                                                                      Ik was gewend om mijn bonen van "andere jongens" te halen ... wat betekende ... dagen wachten voordat ze betalingen konden verwerken, weken voor bestellingen om te verzenden enz. Enz. Deze jongens zijn op de bal! 2 GROENE duimen omhoog!
                                                                                       
                                                                                      Datum van verzending: 03 2020 september
                                                                                      Geplaatst door: Desiree Harper
                                                                                      gewoon een beetje doen !, Verenigde Staten
                                                                                      Ik heb mijn bestelling ontvangen in een slim, onopvallend pakket. De verzending naar Turkije duurt slechts 19 dagen. Ik ben best tevreden en zal opnieuw bestellen. Heel erg bedankt voor de "extra" gratis zaden.
                                                                                       
                                                                                      Datum van verzending: 03 2020 september
                                                                                      Geplaatst door: Mmm
                                                                                      Turkije
                                                                                      Zonder twijfel de beste klantenservice die ik ooit heb gehad. Ik moest mijn bestelling op het laatste moment wijzigen en ze namen bijna onmiddellijk contact met me op en veranderden de bestelling. De enige zadenbank waar ik bij bestel
                                                                                       
                                                                                      Datum van verzending: 25 2020 augustus
                                                                                      Geplaatst door: rob barlow
                                                                                      New York
                                                                                      Kwaliteitszaden en 5-sterren klantenondersteuning !! Duimen omhoog!
                                                                                       
                                                                                      Datum van verzending: 17 2020 augustus
                                                                                      Geplaatst door: Jahn Herer
                                                                                      Verenigde Staten
                                                                                      https://jahcool.org/
                                                                                      Ik kon geen bitmunten opzetten ... raakte gefrustreerd en stuurde contant geld. Ik was zo verrast toen ik een e-mail kreeg waarin stond dat ze het hadden ontvangen. Makkelijkste bestelling die ik ooit heb gemaakt. Een eerlijk bedrijf. Wauw. Ik kan niet wachten om te ontvangen.
                                                                                       
                                                                                      Datum van verzending: 16 2020 augustus
                                                                                      Geplaatst door: gerald

                                                                                      << Start Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 volgende laatste >>

                                                                                      Pagina 1 van 46


                                                                                      Stuur een Testimonial
                                                                                      * velden zijn verplicht.
                                                                                      Uw naam:*
                                                                                      E-mailadres:*
                                                                                      Over jou:
                                                                                      Jouw locatie:
                                                                                      Jouw website:
                                                                                      Jouw foto:
                                                                                      Beelden mogen niet groter zijn dan 500x500 px en 250 kb
                                                                                      Beveiligingscode:
                                                                                      Voer hier de code in:*
                                                                                      Stuur ons uw opmerkingen hieronder:*

                                                                                       

                                                                                       

                                                                                      Cannabis Seed winkelwagen



                                                                                      Getuigenissen
                                                                                      Affiliates

                                                                                      Word een partner van

                                                                                      Word een Seed City Affiliate

                                                                                      Nieuwsbrief
                                                                                      Meld je aan voor onze nieuwsbrief



                                                                                      Joomla : Seed City
                                                                                      Social Media
                                                                                      Volg Seed City op Facebook Volg Seed City op Instagram Volg Seed City op Twitter Volg Seed City op Google Plus 
                                                                                      Banner
                                                                                      Copyright © 2021 Seed City. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacy Beleid
                                                                                      Sitemap