Cannabis Seeds van Seed City Канабис Семена van Seed City 大麻 种子 从 Seed City 大麻 種子 從 Seed City カ ン ザ ス 種子 か ら Seed City เมล็ด พันธุ์ กัญชา จาก Seed City Hij geeft aan dat hij Seed City is Semena konopí z Seed City Cannabis Frø van Seed City Cannabis Seeds van Seed City Kannabiksen siemeniä Seed City Graines de cannabis de Seed City Cannabissamen von Seed City Σπόροι κάνναβης από Seed City קנאביס זרעים מ Seed City Semi di cannabis da Seed City 대마초 씨앗 부터 Seed City Kanapių sėklos iš Seed City Cannabis frø fra Seed City Semillas de marihuana de Seed City Cannabis frön van Seed City Seed City gelen kenevir tohumu

Goedkope discrete levering bij alle bestellingen! Enorme selectie, kleine prijzen!

Zambeza Seeds 25% Sale! eindigt
Zaad
Keuzeschakelaar
Prijs
fokker
    + Bekijk alle fokkers
      zaad Type
        + Bekijk alle zaadsoorten
          Beschikbaar als Single Seed
            + Alles bekijken als losse zaden
              verkoop Item
                + Alle verkoopartikelen bekijken
                  Populairste Seeds
                    + Bekijk de meest populaire zaden
                      Bloeitijd Type
                        + Bekijk alle soorten bloeiperiode
                          Indica / Sativa
                            + Bekijk alle Indica / Sativa's
                              cannabinoïde Profiel
                                + Bekijk alle Cannabinoid-profielen
                                  Leefomgeving
                                    + Bekijk alle omgevingen
                                      Kracht
                                        + Bekijk alle sterke punten
                                          Opbrengst
                                            + Bekijk alle opbrengsten
                                              indoor Hoogte
                                                + Bekijk alle indoorhoogtes
                                                  ervaring is vereist
                                                    + Bekijk alle vereiste ervaringen
                                                      taaiheid
                                                        + Bekijk alle winterhardheid
                                                          stamtype
                                                            + Bekijk alle soorten spanning
                                                              medische Stammen
                                                                + Bekijk alle medische spanningen
                                                                  Cup Winner
                                                                    + Bekijk alle bekerwinnaars
                                                                      Indoor Bloeitijd
                                                                        + Bekijk alle bloeitijden binnenshuis
                                                                          Outdoor Harvest Time
                                                                            + Bekijk alle buitenoogsttijden
                                                                              Geur / Smaak
                                                                                + Alles bekijken Smell / Tastes
                                                                                  Voorraad
                                                                                    + Bekijk alle voorraadbeschikbaarheid
                                                                                      Totaal producten: 6010

                                                                                      WIJ ACCEPTEREN MOMENTEEL GEEN NIEUWE BESTELLINGEN TOTDAT WE ONZE HUIDIGE BACKLOG HEBBEN GEWIST. We verontschuldigen ons voor het ongemak.

                                                                                      Hallo allemaal, ik schrijf meestal geen beoordelingen, maar ik dacht van wel, want hoe onzeker ik was over het bestellen van zaden naar de VS, en ik moet zeggen dat na het bestellen via Seed City al mijn aarzeling weg is, ik heb mijn bestelling ontvangen zonder problemen en al een andere bestelling geplaatst, bedankt seed city
                                                                                      Datum van verzending: 04 juli 2020
                                                                                      Geplaatst door: Jesse
                                                                                      Verenigde Staten
                                                                                      Twee duimen omhoog van een land naar beneden. Het draait allemaal om service. Deze maffia is geweldig.
                                                                                      Datum van verzending: 28 juni 2020
                                                                                      Geplaatst door: Mighty Turtle
                                                                                      Nomral Bloke, Australië
                                                                                      Zojuist mijn laatste bestelling ontvangen, erg blij met de service, zelfs in deze moeilijke tijden. Bedankt voor je geweldige werk, Seed City Team !!
                                                                                      Datum van verzending: 27 juni 2020
                                                                                      Geplaatst door: ccalyxes
                                                                                      Duitsland
                                                                                      goed blij met de bonen was goed verpakt plus goede communicatie zal zo snel mogelijk opnieuw kopen zeer onder de indruk zeker het wachten waard seedcity leuk
                                                                                      Datum van verzending: 27 juni 2020
                                                                                      Geplaatst door: jungleman
                                                                                      uk
                                                                                      Seed_city bedankt voor de uitstekende service en ik kan niet wachten om in de toekomst een vervolg te geven.

                                                                                      Hout
                                                                                      Datum van verzending: 23 juni 2020
                                                                                      Geplaatst door: Wood Phin
                                                                                      Vriendelijke Gardner, VS.
                                                                                      Briljante service zoals gewoonlijk, heel erg bedankt.
                                                                                      Datum van verzending: 15 juni 2020
                                                                                      Geplaatst door: David
                                                                                      Verenigd Koninkrijk
                                                                                      Ik dacht dat dit een van de ergste ervaringen zou worden met een zadenbank, maar het bleek een van de beste te zijn. Ik had al een tijdje om de zaden van de regenboogriemen gevraagd en toen ze me vertelden dat ze die hadden, plaatste ik een grote bestelling bij hen. Omdat ik uit de Verenigde Staten kwam, dacht ik dat de site misschien oplichterij was, maar tegen alle verwachtingen in heb ik het geld gestuurd. Anderhalve maand later arriveerde mijn geld en ze vertelden me dat ze niet meer dan de helft van de zaden hadden waar ik om had gevraagd. Om een ​​lang verhaal kort te maken, ze boden aan om mijn bestelling volledig terug te betalen en me de zaden te sturen die ik had besteld die ze gratis op voorraad hadden. Ik heb onlangs zaden voor me gekregen en ben erg blij met de service die ik ondanks de verwarring heb ontvangen. Zou het zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit of zeldzame zaden en zal in de toekomst opnieuw hier bestellen.
                                                                                      Datum van verzending: 14 juni 2020
                                                                                      Geplaatst door: Dylan
                                                                                      Verenigde Staten
                                                                                      Ik ben een gelukkige terugkerende klant en ik wil je bedanken voor het geweldige werk. Ik heb nog nooit een bestelling niet laten bezorgen en de communicatie is uitstekend. De kwaliteit van mijn keuzes is altijd van de bovenste plank en de keuzes van fokkers zijn gewoonweg verbluffend. Je kunt gloednieuwe genetica vinden of teruggaan in de tijd naar een aantal zeer goede old school-favorieten ... als je weet wat je doet en wat je zoekt, is deze plek een begraven schat.
                                                                                      Datum van verzending: 11 juni 2020
                                                                                      Geplaatst door: Keith
                                                                                      New York
                                                                                      Beste online zadenbank die ik nu volledig kan vertrouwen omdat ik nu meerdere bestellingen heb gedaan via Seed City. Ik waardeer ook de gratis zadenaanbieding bij al mijn bestellingen, evenals de non-stop weggeefacties, lage prijzen, kortingen en speciale promoties elke maand.
                                                                                      Uitstekend kwaliteitsbereik met geweldige informatie over elk afzonderlijk product.
                                                                                      Altijd veilig ontvangen met tracking en extra stealth-optie.
                                                                                      Geweldige communicatie en klantenservice.
                                                                                      Heel erg bedankt levenslange klant!
                                                                                      Datum van verzending: 10 juni 2020
                                                                                      Geplaatst door: David Tortely
                                                                                      ozzie ozzie ozzie oi oi oi, Australië
                                                                                      Geweldige service en zaden. Bedankt!
                                                                                      Datum van verzending: 10 juni 2020
                                                                                      Geplaatst door: Matt
                                                                                      Australië

                                                                                      <<Start Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 volgende laatste >>

                                                                                      Pagina 1 van 45


                                                                                      Stuur een Testimonial
                                                                                      * velden zijn verplicht.
                                                                                      Uw naam:*
                                                                                      E-mailadres:*
                                                                                      Over jou:
                                                                                      Jouw locatie:
                                                                                      Jouw website:
                                                                                      Jouw foto:
                                                                                      Beelden mogen niet groter zijn dan 500x500 px en 250 kb
                                                                                      Beveiligingscode:
                                                                                      Voer hier de code in:*
                                                                                      Stuur ons uw opmerkingen hieronder:*

                                                                                      Cannabis Seed winkelwagen



                                                                                      Getuigenissen
                                                                                      Affiliates

                                                                                      Word een partner van

                                                                                      Word een Seed City Affiliate

                                                                                      Nieuwsbrief
                                                                                      Meld je aan voor onze nieuwsbrief



                                                                                      Joomla : Seed City
                                                                                      Social Media
                                                                                      Volg Seed City op Facebook Volg Seed City op Instagram Volg Seed City op Twitter Volg Seed City op Google Plus
                                                                                      Banner
                                                                                      Copyright © 2020 Seed City. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacy Beleid
                                                                                      Sitemap