Cannabis Seeds van Seed City Канабис Семена van Seed City 大麻 种子 从 Seed City 大麻 種子 從 Seed City カ ン ザ ス 種子 か ら Seed City เมล็ด พันธุ์ กัญชา จาก Seed City Hij geeft aan dat hij Seed City is Semena konopí z Seed City Cannabis Frø van Seed City Cannabis Seeds van Seed City Kannabiksen siemeniä Seed City Graines de cannabis de Seed City Cannabissamen von Seed City Σπόροι κάνναβης από Seed City קנאביס זרעים מ Seed City Semi di cannabis da Seed City 대마초 씨앗 부터 Seed City Kanapių sėklos iš Seed City Cannabis frø fra Seed City Semillas de marihuana de Seed City Cannabis frön van Seed City Seed City gelen kenevir tohumu

Goedkope discrete levering bij alle bestellingen! Enorme selectie, kleine prijzen!

Kera Seeds 25% Sale! eindigt
 
Zaad
Keuzeschakelaar
Prijs
fokker
    + Bekijk alle fokkers
      zaad Type
        + Bekijk alle zaadsoorten
          Beschikbaar als Single Seed
            + Alles bekijken als losse zaden
              verkoop Item
                + Alle verkoopartikelen bekijken
                  Populairste Seeds
                    + Bekijk de meest populaire zaden
                      Bloeitijd Type
                        + Bekijk alle soorten bloeiperiode
                          Indica / Sativa
                            + Bekijk alle Indica / Sativa's
                              cannabinoïde Profiel
                                + Bekijk alle Cannabinoid-profielen
                                  Leefomgeving
                                    + Bekijk alle omgevingen
                                      Kracht
                                        + Bekijk alle sterke punten
                                          Opbrengst
                                            + Bekijk alle opbrengsten
                                              indoor Hoogte
                                                + Bekijk alle indoorhoogtes
                                                  ervaring is vereist
                                                    + Bekijk alle vereiste ervaringen
                                                      taaiheid
                                                        + Bekijk alle winterhardheid
                                                          stamtype
                                                            + Bekijk alle soorten spanning
                                                              medische Stammen
                                                                + Bekijk alle medische spanningen
                                                                  Cup Winner
                                                                    + Bekijk alle bekerwinnaars
                                                                      Indoor Bloeitijd
                                                                        + Bekijk alle bloeitijden binnenshuis
                                                                          Outdoor Harvest Time
                                                                            + Bekijk alle buitenoogsttijden
                                                                              Geur / Smaak
                                                                                + Alles bekijken Smell / Tastes
                                                                                  Voorraad
                                                                                    + Bekijk alle voorraadbeschikbaarheid
                                                                                      Totaal producten: 6699

                                                                                      15% KORTING ALLES! MET CODE: 15OFFALL - ENDS SOON!

                                                                                      Lees een heleboel over deze site voordat ik besloot om bij hen te kopen. Geweldige selectie en een zeer concurrerende prijs, dus mijn beslissing was vrij eenvoudig.
                                                                                      Ik werd echt bang dat ze "nep" waren, want na een aankoop en het sturen van geld kreeg ik geen antwoord uit mijn e-mails. Ik kreeg te horen dat ik "Controleer je spam" en daar waren ze. Ze hadden al betalingen geaccepteerd en stuurden het pakketje kort daarna; zelfs als ik minder prettige berichten had gestuurd waarin ik me afvroeg over hun bestaan.
                                                                                      Ze zijn echt, de prijs is geweldig en de service ook!
                                                                                      Bedankt zaadstad!
                                                                                       
                                                                                      Datum van verzending: 19 mei 2021
                                                                                      Geplaatst door: andré beauchamp
                                                                                      Canada
                                                                                      Deze jongens zijn geweldig, ik ben erg betrouwbaar. Ik heb er ongeveer een jaar mee te maken gehad en dit is het eerste getuigenis. Zelfs tijdens de crisis waren ze altijd prompt en kregen ze mijn orders bij mij. Krijgt u precies wat u tot ziens doet en op een zeer tijdige manier. Zal met deze jongens met niemand anders omgaan.
                                                                                       
                                                                                      Datum van verzending: 07 mei 2021
                                                                                      Geplaatst door: Steven
                                                                                      Florida, Verenigde Staten
                                                                                      Wauw, oh man. Als u twijfelt - niet doen! Deze jongens zijn de real deal. Ze waren geduldig met me, hebben mijn bestelling nooit geannuleerd, zelfs niet nadat ik meer dan 10 dagen niet had betaald! Ik wachtte op Bitcoin-verificatie, omdat ik nog niet eerder met die methode had betaald en niet wist dat ik een wachttijd zou hebben voordat ik kon betalen. Bovendien verliep de special die ze op mijn zaden hadden tijdens die periode van 10 dagen - en ze eerden het nog steeds !!! E-mailde me binnen 10 minuten terug om het me ook te laten weten !! Klasse A +, geweldige producten, snelle verzending, onopvallend, de hele kreng
                                                                                       
                                                                                      Datum van verzending: 09 april 2021
                                                                                      Geplaatst door: Terence Hite
                                                                                      Verenigde Staten
                                                                                      Uitstekende discrete en snelle service, bedankt
                                                                                       
                                                                                      Datum van verzending: 07 april 2021
                                                                                      Geplaatst door: Natasha Lewis
                                                                                      Tonypandy
                                                                                      De enige klacht die ik zou kunnen hebben, is dat deze jongens me niets te klagen hebben achtergelaten! Ik bestelde zaden, ze verpakten precies de zaden die ik bestelde, verpakten ze met geweldige stealth, stuurden ze zeer snel en ik ontving ze binnen een week (denk ik 5 dagen) na het plaatsen van de bestelling. Uitstekende service, jongens. Erg bedankt! En ... ik kom terug!
                                                                                       
                                                                                      Datum van verzending: 06 april 2021
                                                                                      Geplaatst door: Pete O'Toole
                                                                                      Het duurde slechts ongeveer 14 dagen voordat ik mijn bestelling ontving en ik ben in Canada. Ik was er eerst zenuwachtig over, maar ze kwamen erdoorheen. Absoluut de nummer 1 winkel om online te bestellen. Ik heb echter maar 1 probleem en het zijn de feiten dat ik jullie geen 10 sterren kan geven !!!! GEIT
                                                                                       
                                                                                      Datum van verzending: 03 maart 2021
                                                                                      Geplaatst door: Marc'kell Thomas
                                                                                      Canada
                                                                                      Hallo, ik wilde seedcity GROOT bedanken. Mijn betaling raakte zoek en ze namen meteen contact met me op en lieten me weten wat er was gebeurd, ik had ze al een paar keer gemaild met de gedachte dat ik ze lastig viel, maar nee ze waren meer dan blij om het door te maken en nu, vandaag, ik ben een gelukkig man..vrede liefde en heel veel geluk.
                                                                                       
                                                                                      Datum van verzending: 03 maart 2021
                                                                                      Geplaatst door: Steven Bubner
                                                                                      Australië
                                                                                      Een paar keer besteld, was de tweede bank die ik probeerde, hoewel beide goed waren, is SeedCity mijn favoriet! De variëteit is verbluffend en de betrouwbaarheid is ongeëvenaard. Klaar om weer een ronde te bestellen, kan niet wachten!
                                                                                       
                                                                                      Datum van verzending: 23 2021 februari
                                                                                      Geplaatst door: William T Landry
                                                                                      Verenigde Staten
                                                                                      Ik was extreem zenuwachtig, want dit was de eerste keer dat ik zaden online kocht en BitCoin gebruikte! Ondanks mijn angst die zich via e-mail manifesteerde, was de klantenservice die ik ontving ongeëvenaard en buitengewoon hoffelijk en behulpzaam. Al mijn ongerustheid was volkomen ongegrond, zo bleek! Van geduldige uitleg tot extreem snelle levering van mijn bestelling, mijn hele ervaring was op zijn zachtst gezegd plezierig. En het comfort en de zorg die ik kreeg van de mensen van Seed City bij mijn allereerste online bestelling, zorgden ervoor dat Seed City ook mijn tweede bestelling ooit was !!! En ik zal snel terugkomen! Dank u!!
                                                                                       
                                                                                      Datum van verzending: 24 2021 januari
                                                                                      Geplaatst door: Carl Dodge
                                                                                      Beginnende hobbykweker, Maine, VS.
                                                                                      De tweede bestelling is binnen een week in het land aangekomen. De eerste bestelling tijdens covid-tijden duurde 3 weken vanaf het moment van bestelling om bij mijn deur aan te komen. Ik verwacht dat deze bestelling nu binnen een paar dagen lokaal zal aankomen. Perfect - allemaal binnen 2 weken VK naar AUS. Levensvatbaarheid van zaden tot nu toe 100%.
                                                                                       
                                                                                      Datum van verzending: 25 2020 december
                                                                                      Geplaatst door: Piotr
                                                                                      Australië

                                                                                      << Start Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 volgende laatste >>

                                                                                      Pagina 1 van 48


                                                                                      Stuur een Testimonial
                                                                                      * velden zijn verplicht.
                                                                                      Uw naam:*
                                                                                      E-mailadres:*
                                                                                      Over jou:
                                                                                      Jouw locatie:
                                                                                      Jouw website:
                                                                                      Jouw foto:
                                                                                      Beelden mogen niet groter zijn dan 500x500 px en 250 kb
                                                                                      Beveiligingscode:
                                                                                      Voer hier de code in:*
                                                                                      Stuur ons uw opmerkingen hieronder:*

                                                                                       

                                                                                       

                                                                                      Cannabis Seed winkelwagen



                                                                                      Recensies
                                                                                      Partners

                                                                                      Word een partner van

                                                                                      Word een Seed City Affiliate

                                                                                      Nieuwsbrief
                                                                                      Meld je aan voor onze nieuwsbrief



                                                                                      Joomla : Seed City
                                                                                      Social Media
                                                                                      Volg Seed City op Facebook Volg Seed City op Instagram Volg Seed City op Twitter Volg Seed City op Google Plus 
                                                                                      Banner
                                                                                      Copyright © 2021 Seed City. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacy Beleid /
                                                                                      Sitemap / Autoflower zaden / Gefeminiseerde Zaden / CBD Seeds / 420 Seeds