Cannabis Seed salu Artiklar
Fria Cannabis frön
Cannabis Seed Buntar
Bulk Cannabis frön
Non-Stop Free Cannabis Seed tävlingar!
Valuta:
English Bulgarian Förenklad kinesiska) Kinesiska (traditionell) tjeck danska Dutch Finnish French German grekisk hebreiska Italian Japanese Korean lithuanian Norwegian Spanish Swedish Thai vietnamese
Jultomte Seed staden!
Fördjupning Cannabis Stam Kategorisering
Devil skörd Seeds 20% Erbjudande! slutar I
Diskret som möjligt som det blir. I själva verket så diskret, först som vi letar igenom paketet, tänkte vi "var fan är det ?!" :)
Det kom mycket (jag kan inte understryka detta tillräckligt) snabbt och rent.

~ En nöjd kund
 
Födelse utstationering: 06 mars 2015
Inlagd av: Loomy
kroatien
Jag var mycket nöjd med utsäde stadens kommunikation med mig, det fanns en liten Hicka med en leverans, men de snabbt rätta till det och informerade mig hela när mitt paket berodde tack så mycket från Ian !!
 
Födelse utstationering: 06 mars 2015
Inlagd av: Ian
Seed staden avlöper hålls informerade i varje skede, hade aldrig ett problem allt jag har haft därifrån har väl omhändertagen och anländer säkert.
 
Födelse utstationering: 02 mars 2015
Inlagd av: Lisa B
Kvinna Collector av små saker, East Sussex
Utmärkt Service.Very stealth och discreet.Kept mig väl informerad om vad som händer on.Thank du Seed City. :-)
 
Födelse utstationering: 24 februari 2015
Inlagd av: BoyonG
NZ
Stora företag med störst respons och de trevligaste människorna ut there.You är de bästa killar !!!
 
Födelse utstationering: 21 februari 2015
Inlagd av: Goboo
Service ............ 5stars
Leverans ........... 5stars
Förpacknings .......... 5stars
Frön .............. 5stars

Rekommenderas till alla!

god service är svårt att hitta dessa dagar ... Tack för en fantastisk transaktion!
 
Födelse utstationering: 20 februari 2015
Inlagd av: Maximus
AUSTRALIEN
Jag älskar val och tillgänglighet, bra priser, bra förpackningar, snabb och diskret.
 
Födelse utstationering: 19 februari 2015
Inlagd av: bella
dancer, Hawaii
stort urval, alltid snabb och stealth leverans. Bra priser och rabatter, jag gillar de specifika sökfilter, hjälper verkligen!
 
Födelse utstationering: 19 februari 2015
Inlagd av: ben
Servizio discreto e veloce.
Un piccolo problema prontamente risolto.
Tornerò sicuramente ett pris shopping.
Lo consiglio. Ciao.
 
Födelse utstationering: 19 februari 2015
Inlagd av: Fabio
Brescia Italien
mycket snabb, mycket stealth, tjänsten översta hyllan, vad mer kan man begära
 
Födelse utstationering: 08 februari 2015
Inlagd av: 420luva
Australien


Skicka in en rekommendation
* fält är obligatoriska.
Ditt namn:*
E-postadress:*
Om dig:
Din plats:
Din hemsida:
Din bild:
Bilderna bör inte vara större än 500x500 px och 250 kb
Säkerhetskod:
Skicka oss dina kommentarer nedan:*

 

 

Välj Uppfödare
Vi kan inte skickas till USA

Vill frön Leverans till USA? Våra vänner kan hjälpa dig här:

HANDLARE Cannabis frön!

säker Shopping
 

Tryckbar beställningsformuläret

Cannabis Seed kundvagn





artikel avsnitt

Visa alla frön
My Star Seed Lista
Logga in för att se din Star Seeds listan
Flash Seed Sale

AK 47 -

CNY65.86
CNY73.18
Du sparar: 10.00%

AK 49 Auto -

CNY33.33
CNY37.03
Du sparar: 10.00%

The Dark Side -

CNY45.56
CNY50.62
Du sparar: 10.00%

Rabatt Cannabis Frön Banner

SALE - Skunkberry - Jordan of the Islands -

CNY193.02
CNY275.75
Du sparar: 30.00%


SALE - The White Star - Digital Genetics -

CNY336.75
CNY481.07
Du sparar: 30.00%


SALE - Dementia - Loud Seeds -

CNY107.30
CNY153.28
Du sparar: 30.00%


Cannabis Seed Affiliate

Våra Online gäster

   Visitors Online: 105

Cannabis Seed kundvagn
Baner
Copyright © 2017 Seed City. Alla rättigheter förbehållna. Användarvillkor och sekretesspolicy
powered by CustomWare Solutions